torsdag 30. desember 2010

Prosjekt januar 2011: Khao Lak, Thailand


Her skal vi! 
5.januar setter vi oss på flyet inn til Oslo. 6. januar blir det 12 timers flytur til Phuket i syd Thailand. Khao Lak ligger like nord for Phuket - ca. 1 times biltur. Dette stedet ble svært hardt rammet av Tsunamien i 2004, men stedet er igjen på vei tilbake på "turistkartet" gjennom sine vakre, uberørte strender og flotte natur. 

Vi gleder oss masse! Heidi har vært i Thailand tidligere - men det var som backpacker helt tilbake i 1996. Man har med andre ord ingen forventinger til at Thailand skal være det samme nå som da, både fordi Thailand på mange måter er blitt nye "Syden" på de 10-15 årene, samt at vi denne gangen reiser som en familie. Espen har litt angst for den lange flyturen sammen med småfolket (sliter nok med å sitte så lenge på fly på egen hånd, han :)). Derfor har vi valgt et gyldent kompromiss: chartertour inkl. transport fra flyplass, frokost og det som trengs! 

Vi skal være borte hele tre uker - og så lang ferietur utenlands har vi ikke hatt siden Espen og Heidi var i Malaysia i 2002 (eller noe sånt). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar