torsdag 26. desember 2013

Tilbakeblikk Thailandferie 2011


Bloggen her ble faktisk til forrige gang vi var i Thailand. Da var småfolket henholdsvis 3 og 5 år gamle, og det var første "langtur" med barn for vårt vedkommende.

Nå planlegger vi ny tur, og det er utrolig hyggelig å gå gjennom bilder og minner fra 2011. Denne gangen er småfolket snart 6 og 8 år, så vi regner med at det blir en litt annerledes tur denne gangen.

Denne gangen vil vi forsøke å komme oss på noen fine snorkleturer. Forrige gang var ungene litt for små til å få utbytte av dette, men denne gangen bør dette gå fint. Vi har veldig lyst til å dra til Similan Island på dagstur - det er kun en kort reise fra Koh Koh Khao.

Vi har bevisst valgt å reise nord for Phuket også denne gangen. Her skal det generelt være mindre turistifisert enn lengre syd, og vi liker å være på strender hvor man ikke blir oppsøkt av selgere hele tiden. I løpet av de 3 ukene vi er borte kommer vi nok muligens til å ta en tur sydover til Krabi og Railey for å "sjekke forholdene". Kanskje blir det også en tur til Koh Lanta. Tar gjerne i mot tips på det!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar