tirsdag 4. mars 2014

A day at the beach


Det må innrømmes.

I går så Sørvig litt mørkt på å være her på Kamala så mange dager.
Men i dag derimot! Da ser alt mye hyggeligere ut. Familien har nemlig leid seg scootere, og vi har rattet avgårde til en kjempefin strand som ligger ca. 10 minutter unna her vi bor.
Stranden heter Laem Singh Beach, og viste seg å være et herlig frisk pust i forhold til den "tourist strip´n" som vi synes Kamala er. Ikke at det var fritt for turister på denne stranda altså, men det var finkornet sand, klart vann og ikke noe stress når vi først hadde funnet oss et passende rolig hjørne i solsengerekka. Lang vei ned til strand og ikke minst opp igjen ser vi på som dagens trim :).

Deilig varmt og klart vann, hvor vi så småfisk som svømte rundt. Desverre hadde vi ikke med oss snorklemasker, men det var flere som snorkla rundt i den enden av stranda som vi satt. Så det er et tips til andre som tar turen hit.

Det kostet 100 bath pr. solseng (inkl. parasoll) for en dag, og 20 bath å parkere scooteren på toppen. Ja, ja. Det er vel ikke det som velter feriebudsjettet :). Det var et par-tre restauranter på stranden, og maten var helt ok. Merker vi er litt småskeptiske etter å ha havnet utpå tidlig i uka. Men mat må vi jo ha. Kjekt med hyggelig gammel mann som solgte is på stranda også, nok til at ungene var veldig fornøyde. Støle fikk seg også en times massasje for 300 bath, og da var vel alle fornøyde :).

Scootergirl

Yepp! Sørvig er ikke helt sikker på om dette med scooter, venstrekjøring og crazy Thailandstrafikk er den beste kombinasjonen. Spesielt ikke med en 6-åring bakpå. Men vi har gjort det likevel. Og tenker at det nok går bra. Enn så lenge så har det jo det, men ungene vil helst kjøre med Støle. Sørvig kjører visst som ei kjerring. Det går for seint med andre ord. Jeg lever godt med det, synes egentlig det er en prestasjon at jeg hiver meg ut i trafikken i det hele tatt. Så får det heller være at jeg ikke stter fartsrekord.

Better safe than sorry :)


Kjentfolk

I går ettermiddag da vi gikk "tourist strip´n" møtte vi faktisk på kjentfolk fra Flekkerø´n! Liten verden med andre ord. Hyggelig å slå av en prat her i sør også :).


Noen dager igjen her, blir vel strand og basseng de neste dagene også :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar