mandag 17. januar 2011

Bamseklubben

I dag har både Even og Mia vært i Bamseklubben. Det var spennende!

Tydeligvis er alle svenskene veldig oppdaterte i forhold til å ha ungene inn i Bamseklubben... Ja, for vi er eneste nordmenn her på Royal Bangsak Resort. Ellers er det som å være i en eneste stor skandinavisk familieklubb; her er det bare svensker, finner og noen stakkars danske "ølberg". Og for det meste familier. Tror jeg hadde følt meg rimelig snytt dersom jeg var feks fra Tyskland, 25 år og på kjæresLagre nåtetur for å si det sånn!

Men mange hyggelige folk, og nå som vi begynner å bli "veteraner" på bruket er det jo kjekt å kunne dele av all vår "kunnskap" til nykommerne. Disse kjennes lett igjen på sin lettere rosa hudfarge (sånn sett ser Espen ut som en nykommer, selv om han stadig påstår at han kommer til å bli bronsebrun så snart solbrentheten går over. Ja - den som lever får se!).

Vi planlegger en tur til "James Bond" klippen en av dagene. Heidi har fått i oppdrag å finne en rimelig tur inne i Khao Lak i kveld. Men ellers er det så som så med utfluktstrang: vi er som regel ikke kommet mer enn ut av taxien inne i Khao Lak før Even begynner å mase om at han vil hjem.... Festlig! Og sånn sett er vi glade for at vi ikke har lagt opp til noe særlig program disse ukene.

Værrapport: sol, varmt og deilig! (som vanlig med andre ord...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar