lørdag 8. januar 2011

Royal Bangsak Resort, Khao Lak

Da var vi på plass i "smilets land" og sjekket inn på Royal Bangsak Resort i Khao Lak!

Flyturen gikk mye bedre enn fryktet - småfolket var egentlig helt eksemplariske hele veien. Verre med foreldrene :). Neida, det gikk i det store og det hele helt topp. Even har vist seg som en skikkelig globetrotter; fly og buss er gøy, og det er kult i Thailand. Mia svinger i øst og vest, høyt og lavt... 

I går ble det litt testing av strand og basseng, samt utsjekking av hotellområdet. Vi har også funnet noe som sikkert blir en stamrestaurant på denne turen; en hyggelig familiedrevet "restaurant" ca. 50 meters spasertur langs stranden fra hotellet. Her serverer de deilig mat til hyggelige priser (en middag koster sånn ca. 100 bath, noe som tilsvarer 20 kroner!). Middagen nytes under åpen himmel med stearinlys og stjernehimmel og lyden av bølgene som slår mot stranden....

I dag har vi badet, badet og badet. Også fått testet ut at sola er sterk - en tydelig påminnelse om at alle steder må smøres godt. Heidi ser ut som et lite verdenskart på ryggen og skuldrene. Takk Espen for god og jevn smøring :).

Vi har spist middag inne i Khao Lak i dag, samt fått bunkret litt nødvendigheter (dvs. colalight til Heidi og Singha til Espen + noen strandleker til Mia og Even). Mia har fått Bilabong gullsandaler og Even en ManU drakt. Rimelig shopping på markedet vi besøkte - så her tar vi nok en tur igjen.

Hotellet er veldig greit. Bassenget ligger rett ved stranden, og det svært få andre på standen. Espen har fått testet ut en Thai massasje i dag. 1 times massasje koster 300 bath - noe som tilsvarer rett i overkant av 60 kroner. Tror med andre ord jeg må belage meg på at han kommer til å tilbringe noen timer der i løpet av ferien!

Deilige dager ligger foran oss.

1 kommentar:

  1. Høres bare helt fantastk ut Heidi. her hjemme er det regn og snø om hverandre. Pluss grader nå, så kanskje all snøen forsvinner til dere er hjemme igjen. Ta med dere SOMMEREN i kofferten:-)
    Skulle ønske det var meg som var 3 uker i Thailand og gjorde bare ingenting...

    Kos dere og hils folket.

    klem

    SvarSlett