onsdag 19. desember 2012

Disneyland dag 2: still heaven!

Dag 2 i Disneyland var nok en opptur!

Litt lavere puls dag 2, selv om målet var CARS LAND i Disneyland Adventure Park. Like over klokken åtte var vi på plass, og full fart til "bilbanen" og Lynet McQueen (ja, det heter sikkert noe mer fancy, men...). Selv om vi var tidlig ute så var det 1 times venting. Heldigvis gikk det noe kjappere, men vanligvis er det 1,5 timers kø for denne attraksjonen! Leeenge å vente for både små og store, men det skal amerikanerne ha: de kan kø-kultur! Og det var bare SÅ VERDT ventingen! Absolutt en høydare for alle 4 i familien, og vi skulle gjerne tatt denne bilbanen MANGE ganger til!

Og ikke for å snakke ned Adventure Park: men Cars Land var det beste med hele parken! Bortsett fra det var det mange morsomme karuseller og berg-og-dalbaner, men på langt nær så bra som Disneyland synes vi. Men det avhenger sikkert litt av alder på barn man reiser sammen med: for våre småfolk var Disneyland helt topp, men jeg tenker at 12-13 åringer og oppover vil ha mer glede av Adventure Park.

Dagen gikk skikkelig fort, sikkert fordi mye mer av tiden gikk bort i kø til å kjøre ulike "rides". Midt på dagen gikk vi over til Disneyland for å se paraden som vi gikk glipp av dagen før - og det angret vi IKKE på! Vi kunne jo ikke reise fra Disney uten å se denne! Veldig flott å se alle disneyfigurene i juleparade - en flott avslutning på besøket vårt. Eller, det vil si at vi var ennå 3-4 timer i parken etter dette. 10-timers dag = utslitte småfolk. De sluknet før vi kom inn døra på hotellet.

Morsom liten sak på 5-minutters busstur hjem fra parken: vi kom i snakk med en hyggelig fyr fra Skottland som hadde bodd i Sandnes og som hadde felles bekjente med madammen i Marnardal! I tillegg var trener for landslaget til GB i skiskyting.

 SMALL WORLD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar