mandag 17. desember 2012

Disneyland - heaven on earth


Endelig! Disneyland!

Dette har både store og små gledet seg masse til! Og på tross av heller lusent hotell: shuttelbuss rett utenfor døra (5 minutter med buss) og pendlebillett for 5 dollar gav et godt utgangspunkt for dagen.

Kl. 0800 sharp var vi klar ved inngangen til Disneyland.

Vi hadde ikke kjøpt billett på forhånd, og det gjorde ingen ting. Det var ingen kø så tidlig på morgenen, og vi slo like godt til på en "2-days park hopper ticket". Dag 1 i Disneyland og dag 2 i Disney Adventure Park som utgangspunkt, men da mulighet til å bytte mellom parkene i løpet av dagen.

Hele dagen i dag har bare vært helt fantastisk! For en park! We love Disney!

Før klokken 12 hadde vi "nesten parken for oss selv" (vel, det er vel en understatement sett med norske øyne, men her var det svært romslig og hyggelig i forhold til hva som ble tilfellet senere på dagen), og det var omtrent ikke kø på de tingene som småfolket ønsket å være med på. Helt topp!

Høydepunkt i dag:

  • Torneroses slott 
  • Toony Town 
  • New Orleans (mest for mor)
  • Bibbidi Boobbedi Boutique (for Mia - og litt for mor)


Tips til andre som måtte lese bloggen og tenker seg en tur:

  • Ikke dumt å bruke 15 dollar på en vogn til minstemann, selv om hun for leeeeengst er ferdig med slikt!
  • Kjekt å bo nærme parken - småfolket ble faktisk litt mettet midt på dagen. Da tok vi en time-out og var en liten tur innom hotellet for å slappe av. 
  • Gå tidlig, helst når parken åpner. Da er det ikke noe særlig kø. I morgen skal vi være klare kl. 0800 og gå direkte til Cars :).

Og ellers: ikke fae..... om småfolket ville bli tatt bilde av sammen med en eneste Disney-figur!
Hvor skuffende er ikke det?

Så siste tips til de voksne: husk å minne hverandre jevnlig på at det er for ungenes skyld at vi er i Disneyland. Eller?? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar