mandag 9. februar 2015

"Dagliglivet" på Koh Kho Khao


Som dere sikkert har skjønt så er Koh Kho Khao ikke den mest hektiske øya i universet :).
Det er rett og slett en fredelig plass i den ellers svært travle turistmaskinen Thailand. Her går dagene i rolig tempo, hvor de største avgjørelsene dreier seg om vi skal være med stranda eller bassenget.

- Eller om vi skal smøre oss med faktor 25 eller 20?
- Går vi for stekt ris eller hot curry til lunsj?
- Thai massasje eller olje massasje?

Skikkelig laid-back, altså :).

Når du reiser hit trenger du ikke tenke på å pakke så mye. Her kan du daffe rundt i badebukse og flipflop 14 dager strekk. Til middag er det kun å hive på ei t-shirt og litt myggspray. Innen kl. 20 er mer eller mindre alle innomhus. Akkurat det er vel eneste downside her i paradis. Myggen tar nemlig over etter at solen er gått ned. Sørvig har skikkelig vampyrblod, mens Støle stort sett klarer å gå fri uten et eneste stikk. Dog ikke tilfelle denne gangen. Så nå klør vi alle man det vi er gode for, og har funnet oss vel tilrette med å sitte inne på kvelden fremfor å være fritt villt for tusenvis av blodtørstige mygg. Sååå moro er det ikke å sitte ute :).

Dette er ikke stedet vi vil anbefale til unge folk som søker party-party. Ei heller til nyforelska par. Det blir det rett og slett litt for "family-friendly" for. Her finnes nemlig ingen disco-dasco steder eller mangfoldig utvalg av barer og restauranter. Det er oss, stranda, bassenget og restauranten. Som forøvrig har svært god og rimelig mat, da :)


Fun fact:

  • Sola går ned i horisonten nøyaktig kl. 1840. DA starter et himla hurlumleven av sirsisser eller hva det heter. Det varer i 2-3 minutter. Så er det stilt. Og myggen tar over showet :). 
  • Det koster 20 bath en vei med taxibåt til fastlandet. 
  • En middag på Paradise Villa koster rundt 150 bath
  • En times massasje: 350 bath
  • 100 bath er ca. 25 norske kroner


Vi koser oss masse, sjøl om det ikke er bling-bling og disco innen rekkevidde. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar