tirsdag 10. februar 2015

Dressed for success!

I dag ble det lunsj på terassen. Deilig med fried rice, banana milkshake og fresh fruit shake. Pluss toast til Mia, da :)
I dag har vi vært på shopping. På impuls.

Etter faktisk et relativt ok besøk på en mexikansk restaurant nede i landsbyen, svingte Støle likegodt innom en av de to skredderne in town. Og endte opp med å bestille ny dress og intet mindre enn 3 skjorter. Så Sørvig kunne ikke være dårligere, og klarte i hui og hast å bestille seg en kinesisk inspirert bluse.

Støle måtte ut med 5000 bath for en skreddersydd dress. Blir jo spennende å se hvordan den blir seende ut... :). For 3 skjorter ble prisen 2500 bath. Vi ble sikkert lurt trill rundt i forhold til hva vi betaler, men shit banditt. Det er billigere enn hjemme likevel. Og de har sikkert god bruk for pengene. Det er nemlig rimelig skrint med folk på øya, og vi ser at restauranter og butikker som var åpne i fjor har stengt i år. Trist syn. I følge naboen vår her, så har det vært stor nedgang i turisttrafikken i hele Thailand siste året.

Småfolket synes det var alt annet en morsomt å vente opp i stoff ruller og målebånd. Så de valgte å gjøre sine egne ting. Nemlig lage film :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar