lørdag 14. februar 2015

Happy Valentine fra Koh Kho Khao


Ikke noe er som å feire Valentine under palmene sammen med dem man er mest glad i.

Vi feirer vel egentlig aldri Valentine, men siden vi nå er under palmene så går det jo fint å tenke litt ekstra på hvor heldige vi er. Samtidig sende en liten hilsen til onkel Terje som har bursdag i dag.

I dag tok vi scooterne ut på lunsjtur. Etter anbefaling fra noen "fastboende" her på Paradise Villa, kjørte vi en 10 minutters tur til en riktig nydelig plass som het "Boom´s". Seks-syv enkle bambus "hytter" på stranda, oss, bølgene og en deilig bris. Og ikke minst kjempegod mat. Stor var lykken da de hadde jordbær milkshake! Den gikk ned på høykant. Prisene her var også hyggelige: 40 - 50 bath lavere pr. rett enn andre steder. Det ser riktig hyggelig ut å sitte på stranden å se solen gå ned her, også.  Så vi kommer nok tilbake :)

Deilig sted rett og slett :)
Her kunne Sørvig li´sæ :)

Hvor er alle folka?

Det er ikke akkurat folksomt på strendene her på Koh Kho Khao. Stor kontrast til turen i fjor, da vi på tampen av ferien lå og skubbet mot folk på travle Kamala Beach. Det er rett og slett deilig å være her hvor det er salig fritt for kamp om solsenger, pågående strandselgere og trafikkstøy. Bare oss, stranda og havet. Pluss noen få andre sjeler som har funnet veien hit.

Vi har ingen spesielle planer resten av dagen, bortsett fra at vi må en svingom innom landsbyen for siste prøving av ny dress til Støle. Det blir jo spennende å se resultatet. Sørvig har også bestilt en slags kinesiskinspirert blusegreie, men har ikke så stor tro på at det blir bra. Følelsen av å være en gigantisk svær solbrent hval har sjelden vært større enn inne i en skredderbutikk med to små indere og neonlys i taket. Lite inspirerende. Men hvem vet, kanskje det blir superbra?

Ny rekord i myggstikk ble også satt fredag den trettende. Intet mindre enn 21 myggstikk fra kneet og ned på det ene beinet til Sørvig. Her vurderes det å sende inn søknad som leverandør av True Blood, for et eller annet må det være med dette blodet. Det er inntatt allergimedisin og smøres med Eurax for det man er god for. Ingen strandflørt i sanden i kveld, det er helt sikkert. Da sitter Sørvig innenfor myggnettingen med en kald cola light :).

Fried Rice with Chicken = favoritten! 
Gøy på tur :)

Støle med sommersveis og smil rundt munn :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar