torsdag 20. februar 2014

Dagstur til Koh Tachai - sand som melis og mange underlige poseringer


I dag har vi vært på dagstur til Koh Tachai. Dette er en øy som ligger ca. 1 times båttur fra piren på fastlandet. En lang dag, men vel verdt turen. Selv om det var usannsynlig deilig å komme tilbake igjen til Koh Koh Kaho :).

Koh Tachai er på mange måter "lillesøstra" til Similan og Surin. Mange thaier reiser hit, men nå har også vi skandinavere, kineserne og russerne oppdaget at dette er en litt mer behagelig reise enn til hhv. Similan og Surin.

Det første som slår i mot oss når vi ankommer Tachai er det turkisblåe havet. Og deretter at sanden er fin som melis. HELT FANTASTISK!

Vi stoppet først for å snorkle. Heller kaotisk. Alt for mange folk i båten, og litt for mye bølger. Både Even og Mia ble skremt, og ville ikke snorkle. Så da vi kom i land på melis-stranden, så ble vi der. Lek i bølgene og bading hele dagen - midt i blinken for dem. Eneste vi angrer litt på er at vi ikke ble med på snorkleturen på ettermiddagen, da var det i følge noen nordmenn som reiste sammen med oss ikke så mange folk med i båten og mye mindre bølger enn på formiddagen. Men men....

POSERING - og posering

Ok, vi pleier også å ta bilder av hverandre når vi er på fine steder. Men makan til posering som ble gjort på denne stranda har vi aldri vært med på før! Det var til å flire seg i hjel av! Masse russerdamer i 20-årene som dolla og fjonga seg i allverdens sexy poseringer mens en svett kjæreste knipsa i vilden sky. De som ikke hadde kjæreste brukte foreldre eller venninner.

O.M.G.

Tenker på hvordan vi tok bilder av hverandre da vi var på backpacking på 90-tallet. I batikkskjørt, store t-shirts og skikkelig lite fokus på å være fine.

Her er det smutchie smutchie for alle penga, og bildene gjør seg sikkert ypperlig på bloggen som de alle sammen har :).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar