torsdag 20. februar 2014

En uke!



Det tar en uke å komme i skikkelig feriemodus. Vitenskapelig bevist. Og det hjelper også med litt Chang :).

Det er faktisk litt vanskelig å komme i feriemodus for Sørvig når man stort sett jobber (mentalt) hele tiden. Men etter en uke her på Paradise Village er feriemodus på plass. Litt mindre gira på å sjekke mail, lar ting skure litt mer enn normalt. Og er litt mindre gira på å reise sørover til Krabi og Railey Beach og Phi Phi. I kveld ble det lissom litt mindre viktig. Utrolig deilig å sitte i en laid back stol å se sola gå ned i horisonten med en Chang i handa. Mens ungene leker med 4-5 andre unger på stranda. Krabbefangst og "tikken" mens sola brenner ned i havet som bakgrunn. Fantastisk syn.

Så nå sjekker vi hvor mye det koster oss å bli her noen dager lengre enn planlagt. Og justerer "håll-i-gång" planen. Det virker deilig forlokkende å bare gli inn i solnedgangen og slaraffenlivet her på Koh Koh Khao. Hvorfor stresse etter noe vi ikke vet hva er?

Ja, ja... Kan jo hende vi endrer mening etter noen dager til ved bassengkanten. Men akkurat i kveld - akkurat i kveld virker det helt ok å bli her i 3 uker :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar