onsdag 26. februar 2014

Tanga, skrukketroll, a lot of løøøøøv. Og oss.




I dag har vi vært på Prah Nang Beach, en deilig strand ca. 10 min spasertur fra Railay West hvor vi bor. Hyggelig tur, med dryppsteinsgrotter og apekatter på veien. Prah Nang Beach er et populært utfluktsmål for dagsturer fra Ao Nang og Krabi, noe som var svært tydelig da vi ankom i ti-tiden.
Rausa på med longtail båter fulle av kinesere og andre glade turister.

Heldigvis er stranden lang, så vi søkte tilflukt helt øverst rundt svingen. Ikke så mange som gadd å gå så langt (selv om det absolutt ikke er langt), så da fikk vi en ganske "rolig" dag. Vi er nok enda litt i sjokk over at det er så mye mer folk og trafikk her enn det vi har hatt de siste 12 dagene, men dette er nok mer det "real tourist life in Thailand" enn det vi har holdt på med så langt :).

Mye rart å se på stranda. Spesielt undrer vi oss over at voksne mannfolk på død og liv skal sprade rundt i tanga? Ikke spiller de på det andre laget, og ikke har de noe særlig å vise frem. Usj. Men det fine er at det er litt av hvert på stranden. Alt fra veltrente kropper, skrukketroll og småbarnsforeldre som oss - som nok har svikta litt på trening og kropp så lenge at vi ikke legger merke til det mer.

Mye løøøve er det også: mange par som smutcher og lager hjerter i sanden og sånt. Vel, vi hadde sikkert gjort det vi også om vi var 20 år og på kjærestetur. Eller kanskje ikke?



Høydepunkt i dag:


  • lunsj som vi kjøpte av de "flytende gatekjøkkene" - dvs. longtailbåter som ankret opp på stranda. Utrolig hva de klarte å servere, og at de hadde ordenlig grill ombord og iskald drikke, minst 20 retter på menyen: ikke annet enn imponerende. Skikkelig god mat også! 
  • bading og fin strand
  • kajakktur på ettermiddagen. Even er skikkelig god til å padle, og ønsker seg nå en egen kajakk til å ha i sjøbua til sommeren. Kostet 300 bath for 2 timer, det holdt i massevis. Vi kommer til å være støle i armene i morgen. 


I kveld tar vi peiling på en indisk restaurant som er blitt anbefalt på Trip Advisor. Ikke noe fancy-pancy plass, ligger midt mellom East og West, plaststoler og "harry-faktor" så det holder. Men skal etter ryktene servere beste indiske på denne sida av dammen :)
Bare måtte! Denne deilige karen var på stranden med konemor og to små. Jeppsi-pepsi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar