mandag 17. februar 2014

Svømmetrening

Utsikt fra solsenga ved bassengkanten. Ikke så verst :)

I dag har det stort sett gått i svømmetrening for Mia. Nå har hun skikkelig knekt koden, og det svømmes for harde livet. Litt overbevisning må til for å tørre å svømme på dypet, men når det er først er gjort en gang - ja da er det gjort :).

Even har fått en kompis fra Trøndelag, og sammen bader og leker de. Lykken er stor når de kan spille Mindcraft i "solpausen!". Mulig vi er litt kyllinger, men vi har lite lyst til å ha solbrente barn. Derfor har vi som regel solpause fra i halv ett tida frem til i tretida. Alle som har vært skikkelig solbrente vet hva jeg snakker om :). Ikke noe er så vondt (eller kjedelig) som å være solbrent. Og ungene er jo her for å bade og leke, ikke for å få fin brunfarge. Så da kjører vi heller på med solpauser og t-shirts når sola steiker som verst. Bading i bassenget er verste sort, ikke lett å merke at sola tar. Hjelper lite med høy faktor heller.

Massasje - timevis for småpenger 

Aldri en Thailandstur uten massasje! Sørvig hater det, mens Støle eeeeelsker det! Her nede får Støle ta all massasjen han kan, det koster 245 bath for en time - keep it on! Det blir ikke noe av det når du kommer hjem :). Mia har også fått seg en halvtimes oljemassasje, så tydeligvis har far og datter samme interesse akkurat her. Sørvig får fnatt bare av tanken på å ligge en time med gnikking og gnuing. Hver sin lyst! Lesing i timevis på bassengkanten, derimot...

Workation

Litt jobbings i solpausen for Sørvig går unna i en fei. Ja, selvsagt burde det være helt arbeidsfri. Men litt gradvis nedtrapping fungerer bra, og det er også ok å ha en passe tynn mailboks når man kommer tilbake etter 3 uker.
Eneste ulempe her på Paradise Village er at det kun er internett i fellesområdene, dvs. restauranten og ved bassenget. Men kanskje like greit? Sjøl om det kunne være fint å se en episode på Netflix på kvelden :). Sørvig har nemlig som vanlig blitt bestevenn med de lokale moskitoene, så det frister ikke så veldig å sitte ute til langt på kveld. Spesielt ettersom vi fremdeles ikke har fått tak i den thailandske grønne myggsprayen. Merkelig at den ikke er å finne på øya her?


1 kommentar:

  1. Utrolig gøy å følge dere her på bloggen Heidi. Jeg sjekker hver dag om det er nye innlegg. I dag, Mandag er det faktisk strålende sol her hjemme. Kjenner at en får ekstra energi og det er godt. Ha en fortsatt fin ferie og jeg er ikke det minse misunnelig!!!!!

    SvarSlett