lørdag 8. februar 2014

Varme dager i vente


Nå er det like før avreise til Thailand. Gjett om vi gleder oss!

Småfolket har hatt nedtelling de siste ukene, og Even har full kontroll på hvor mange dager det gjenstår. Mia teller antall dager i barnehagen. Vi voksne (spesielt madammen) stresser med tanke på alt som står med deadline på jobb. Men når vi først sitter på flyet - da altså :)

Flyturen går via Amsterdam og Bangkok, før vi lander i Phuket. Totalt 17-18 timer tar turen fra vi reiser hjemmefra, men det går nok fint. Mellomlandingene er kort og effektive, og kan være fine avbrekk underveis med småfolk (og voksne) som trenger litt sceneskifte. Viktigst for flyturen: Ipads med fullt batteri og masse spill/filmer. Da kommer vi langt :).

I Phuket blir vi hentet på flyplassen og kjørt til Koh Koh Khao som er første mål i ferien. Alt er ordnet via utleier på Paradise Villa på Koh Koh Khao. Vi har aldri vært her før, og etter alle skriverier siste tiden om lureri med å leie privat er det selvsagt litt spennende. Men vi har bekjente som har feriert her tidligere og vært veldig fornøyde, så det blir nok bra. Villaen (eller bungalow om du vil) som vi har leid har 3 soverom og ligger i et lite feriekompleks like på stranden. De fleste villaene er eiet av nordmenn. Ikke noe viktig for vår beslutning, vi er mest opptatt av beliggenheten og at det er mer enn ett soverom. I første omgang skal vi være her i 9 dager, så får vi se :).

Gleder oss masse - men før avreise skal koffert pakkes, logistikk rundt huskatten og post på plass - samt en stor bunke jobbeting som må unna.

PS! I år er målet vårt å sette rekord i effektiv koffertpakking. Minst mulig - og aller helst bare en koffert til alle 4 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar